Prijzen/ over uw nota

Meer tijd voor u.

Omdat wij als zorgaanbieder liever met u dan met onze administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota's overgedragen aan Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden (para) medici zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota voor de behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. In veel gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Op tijd betalen

Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Famed hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Bel dan het Contact Center van Famed op 0900-0885 (0,15ct per minuut) voor een oplossing of ga naar de nota van Famed.nl. 

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken. Famed gaat hier net als wij uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Famed ISO 9001 en Nen 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Famed kunt u vinden op Famed.nl.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over uw nota kunt u contact opnemen met Famed via telefoonnummer 0900-0885 (15 ct per minuut) Een nieuw origineel van uw nota kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900-0882 (1,30 per gesprek). Famed is iedere werkdag van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar.

Verder kunt u meer informatie terugvinden op notavanfamed.nl.

‘Vriendelijke tandarts, professionele behandeling, stipt op tijd!’
Reactie uit onze patiënten enquête
Ben 2014 04 10 3944

Ook als u geen cliënt bij ons bent kunt u vrijblijvend een afspraak maken.