24-09-2016: Open Dag 11.00 tot 14.00 uur Implantologie

Terug naar overzicht

De Open Dag is er voor iedereen die structureel problemen ervaart met zijn kunstgebit en nadenkt over een klikgebit of één of meerdere tanden heeft verloren en een vaste constructie in zijn mond overweegt.

In onze praktijk kunt u terecht voor het plaatsen van implantaten (kunstwortels). Dit is een duurzame oplossing voor een vaste constructie in de mond.

Tijdens de Open Dag geven wij uitgebreide informatie over het klikgebit (prothese op implantaten) en de solitaire implantaat met daarop een keramische kroon of brug.

Aansluitend krijgt u de mogelijkheid om gratis een individueel onderzoek door de tandarts-implantoloog te laten uitvoeren. Dit korte onderzoek vertelt ons of u de juiste indicatie heeft voor een overkappingsprothese of solitaire implantaat. 

Aanmelden voor Open Dag

U kunt zich aanmelden via de website of per telefoon (010- 4160277) voor de open dag. U bent dan verzekerd van een onderzoek door onze tandarts-implantoloog.

Uiteraard bent u ook buiten de Open Dag voor onderzoek en/of meer informatie van harte welkom bij onze tandartsenpraktijk.

Met vriendelijke groet,

Het tandheelkundig team

overkappingsprothese op bestaande wortels of implantaten