Maandag 16 maart, update Coronavirus en opening praktijk

ma. 16 maart 2020

Terug naar Nieuws

Beste patiënt,

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

Er is op dit moment berichtgeving dat tandartsenpraktijken alleen spoedhulp verlenen voor dezelfde periode. Dit advies wordt niet afgegeven door het RIVM. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet en communiceren wijzigingen hierin via deze website.

Voor dit moment geldt dat geplande behandelingen/afspraken bij Tandartsenpraktijk Quist doorgaan.

Natuurlijk zijn de nodige maatregelen genomen om, zoals altijd, de patiënten en de zorgverleners te beschermen.

De hygiënerichtlijnen zijn verwerkt in onze dagelijkse procedures en protocollen.

Neem het volgende in acht:

Heeft u verkoudheidsklachten, koorts of andere griepverschijnselen, neem dan contact op met de praktijk om uw afspraak te verzetten.                                                                                                                                                Mocht u er voor kiezen de afspraak om een andere reden te willen verzetten, neem dan contact op met de praktijk.

Dit kan per mail of telefonisch.

De berichtgeving door het RIVM en de overheid inzake het handelen betreffende het coronavirus kan snel wijzigen. Houdt u onze website in de gaten voor actuele informatie over de opening van onze praktijk.

Wij danken u voor uw begrip.

Terug naar Nieuws