Implantologie

Regelmatig krijgen wij vragen van onze cliënten over implantologie. Zij missen een tand of kies, het kaakbot slinkt wat zorgt voor een ingevallen mond.

Deze mensen ervaren dit als erg vervelend en zijn opzoek naar een oplossing. Wij vertellen de cliënt over de mogelijkheden op het gebied van implantologie. Veel mensen staan nogal sceptisch tegenover implantaten en denken dat de behandeling een hele zware langdurige ingreep is. 

Dat zorgt er voor dat mensen soms een hele lange tijd met een ‘gat in hun mond’ rondlopen waar ze zich ongelukkig en niet compleet door voelen. Niets is zo jammer als een verborgen glimlach…

Voor ons is er dus reden genoeg om op onze website uitgebreid bij deze tandheelkundige specialisatie stil te staan. Implanteren is meestal een korte en voor de patient weinig belastende behandelmethode met uitstekende resultaten. Klik hier om informatie te krijgen over de mogelijkheden op het gebied van implantologie en de behandelingsprocedure.

Hier kunt u de producten terugvinden die voor deze behandeling worden toegepast.

‘Geweldige tandartsen die ik iedereen zo aanraden! Was vroeger bang voor de tandarts en nu helemaal niet meer.’
reactie uit onze patiënten enquete

Vragen...

Wanneer worden implantaten toegepast?

Implantaten worden toegepast:

Bij het ontbreken van één tand of kies. De tandarts plaatst op het implantaat een kroon van metaal of keramiek. Bij het ontbreken van enkele tanden of kiezen. De implantaten worden in deze situatie van een vastzittende brug voorzien. Een brug is een voor de patiënt niet uitneembare vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen.Bij het ontbreken van alle tanden en kiezen kan op implantaten (meestal twee) een overkappingsprothese worden geplaatst. Deze wordt op de implantaten vastgeklikt.

Lees verder
Implantologie 1

Implantaat

Vragen over...