Implantologie

Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak geplaatst.

Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak geplaatst. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese. Vaak wordt om esthetische redenen voor een implantaat gekozen. Voor meer informatie over de esthetische kant van de keuze van een implantaat, klikt u hier.

Kosten van implantaten

Om de kosten van een behandeling voor een implantaat te kunnen berekenen moet de tandarts / implantoloog eerst een onderzoek doen. Is de behandeling mogelijk dan wordt er voor u een behandelplan opgesteld met een daarbij behorende begroting.

Alle specialismen onder één dak

Bij Tandartsenpraktijk Quist in Rotterdam Hoogvliet kunt u terecht voor verschillende specialismen in de tandheelkunde. Implanteren is daar één van. Tandarts J. Hautmans heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. Zijn kennis hierover houdt hij voortdurend up-to-date door het volgen van verschillende cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

< Terug naar overzicht