Partners

De op deze pagina getoonde links vertegenwoordigen de bedrijven en instanties met wie wij zeer nauw samenwerken.

Nobel Biocare

A world leader in innovative restorative and esthetic dental solutions.

Scientific leadership and innovation for 40 years. Get introduced to our company. Pick up the latest financial, media and career information.

Ivorenkruis

Het Ivoren Kruis is u bij uw werk op het gebied van preventie en voorlichting graag van dienst. Het Advies Cariëspreventie van het Adviescollege Preventie Mond- en Tandziekten maakt mondverzorging bespreekbaar bij de patiënt.

Het magazine Gemotiveerde patiënten met gezonde monden is een aanbeveling voor mondzorgverleners om de Non-Operative Caries Treatment and Prevention strategie te adopteren. NOCTP-strategie: 70% minder caviteiten bij kinderen haalbaar!

NMT

Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

TTL Sips

Tandtechnisch Laboratorium Sips te Oosterhout geniet landelijk erkenning voor haar perfectie in protheses, frameprotheses (uitneembare voorzieningen), kronen, bruggen en implantaatwerk.

NVVRT

Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde.

De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.

LabOral

Partner voor microbiologisch onderzoek.

Sinds 1989 staat LabOral Diagnostics voor betrouwbare en wetenschappelijk verantwoorde microbiologische diagnostiek van orale infecties. 

NVvP

Wij zijn lid van deze vereniging.

De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is een wetenschappelijke beroepsorganisatie voor tandheelkundige zorgverleners zoals tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en implantologen. 

‘Offerte vooraf! Keurig...’
Reactie uit onze patiënten enquête