Behandelingen

In onze praktijk is er bewust gekozen voor een samenwerking met meerdere tandartsen.

Effectief behandelen

Wij gaan mee met onze tijd. Ook op tandheelkundig gebied zijn veel nieuwe ontwikkelingen. Wij houden ons vast aan behandeltechnieken waarvan mede door onszelf is bewezen dat zij duurzaam zijn en effectief (dertig jaar tandheelkundige ervaring). We innoveren op het gebied waar onderzoek (evidence based) en praktijk laat zien dat we efficiënter en effectiever kunnen handelen. Nieuwe ontwikkelingen spelen dus een permanente rol.

Elke tandarts werkt zelfstandig en heeft zijn eigen patiëntenbestand. Het is voor ons aangenaam en nuttig om kennis en ervaring met elkaar te delen en op deze wijze onze expertise maximaal in te zetten. 

Behandeling in overleg

Er wordt aandachtig naar uw wensen geluisterd, vaak is het zo dat een door u voorgedragen probleem meerdere oplossingen kent. Hierover wordt met u overlegd en indien gewenst krijgt u duidelijke uitleg.

Het is goed om de mogelijkheden op tandheelkunde gebied te leren kennen, zodat u uiteindelijk met een behandeling kunt starten die u begrijpt en waar u ook volledig achter staat.

Zo komen wij gezamenlijk tot een 'Behandelplan', dat specifiek voor u is gemaakt.

Pijnloze behandelingen

De meeste vervolgbehandelingen zijn zonder verdoving vervelend. Daarom krijgt u altijd een verdoving. 

Zo kunnen wij ons werk goed uit voeren en kunt u de behandeling pijnloos en in een rustige conditie ondergaan. Indien u het prettig vindt om te weten wat er tijdens de behandeling gebeurt dan vertellen wij u dit graag. 

DSC 0307 1
Ook op tandheelkundig gebied zijn veel nieuwe ontwikkelingen.