Mondhygiëne

Tijdens de halfjaarlijkse controle afspraak krijgt u indien nodig persoonlijke advies en uitleg wat betreft de verzorging van uw gebit.

Halfjaarlijkse controle

Wilt u het door ons gegeven advies nog eens rustig nalezen of meer willen weten over de verzorging van uw gebit, dan kunt u de onderwerpen in het keuzemenu aan de rechterzijde raadplegen.

Risico's

Het kan wel eens gebeuren dat u vragen of klachten heeft waar u niet direct een afspraak voor wilt maken, maar wel graag een antwoord op wil hebben. Wij hopen uw vragen te kunnen beantwoorden met behulp van aanvullende informatie per onderwerp in het menu aan de rechterzijde.

‘De tandarts legt alles goed uit wat hij gaat doen in je mond en dat is voor mij gezien het feit dat ik slechte ervaringen heb gehad heel erg belangrijk. Het geeft mij een fijn gevoel en vertrouwen.’
Reactie uit onze patiënten enquête

Vragen...

Kan de tandarts verkleuringen behandelen?

Verkleurde tanden als gevolg van 'dode' tanden en het verouderingsproces kunnen soms succesvol worden gebleekt. Dat kan op twee manieren:

Bleken in de tandartspraktijkThuis bleken, na instructie door de tandarts

Wilt u uw tanden bleken? Bespreek dit dan eerst met uw tandarts. De soort verkleuring bepaalt welke behandeling geschikt is. Levert het bleken niet het gewenste resultaat op? Dan kan voor een laagje kunststof op de tand worden gekozen.

Lees verder