Medische zorg

Naast goede zorg bieden is het belangrijk dat u zich fijn voelt tijdens en na de behandeling. Wij doen er alles aan om u die zorg te bieden die u nodig heeft.

Bent u bang? Heeft u een vervelende ervaring en ziet u erg tegen de behandeling op? Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden voor en/of tijdens de behandeling? Vindt u het spannend? Wij zijn er voor u!

Onder behandelingen vindt u al onze reguliere behandelingen. Onder hygiëne vindt u alle adviezen voor het behoud van een gezonde mond.

Hieronder vindt u informatie waarom en hoe wij tijdens elke controle de condities van uw tandvlees onderzoeken en vastleggen.

Wat voor cijfer heeft uw tandvlees?

‘super vriendelijke mensen, perfecte behandeling en uiterst vakkundig!’
Reactie uit onze patiënten enquête

Vragen...

Wat kan ik de tandarts vragen om mijn angst te verminderen?

Wat je de tandarts kunt vragen om angstgevoelens te beperken

Je kunt de tandarts het volgende vragen:

Meer tijd voor je uittrekken dan gebruikelijk is. de eerste keer alleen maar kijken of een foto maken.Alles van tevoren goed uitleggen, zodat je weet wat er gaat gebeuren. Je alle instrumenten laten zien en uitleggen waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Je tijdens de behandeling precies vertellen wat hij gaat doen en hoe lang het nog duurt. Je laten meekijken met een spiegeltje (of juist niet!). Stoppen met de behandeling zodra jij je hand opsteekt. Je discman laten meenemen met je favoriete muziek.Je iets laten vasthouden (favoriete knuffeldier, sjaal). . Andere oplossingen aandragen waardoor je angstgevoelens afnemen.

Lees verder