Medische zorg

Naast goede zorg bieden is het belangrijk dat u zich fijn voelt tijdens en na de behandeling. Wij doen er alles aan om u die zorg te bieden die u nodig heeft.

Bent u bang? Heeft u een vervelende ervaring en ziet u erg tegen de behandeling op? Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden voor en/of tijdens de behandeling? Vindt u het spannend? Wij zijn er voor u!

Onder behandelingen vindt u al onze reguliere behandelingen. Onder hygiëne vindt u alle adviezen voor het behoud van een gezonde mond.

Hieronder vindt u informatie waarom en hoe wij tijdens elke controle de condities van uw tandvlees onderzoeken en vastleggen.

Wat voor cijfer heeft uw tandvlees?

‘Mijn positieve ervaring is de rust waarmee de behandeling wordt gedaan, maar ook de volledige voorlichting voorafgaand aan de behandeling.’
Reactie uit onze patiënten enquête

Vragen...

Bijzondere tandheelkunde, wat is dat?

Mensen met een ernstige lichamelijke of geestelijke handicap of mensen die in een verzorgingstehuis in een psychiatrische inrichting wonen, kunnen in aanmerking komen voor volledige vergoeding van de tandheelkundige kosten via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Ook extreem angstige mensen of mensen met een tandheelkundige handicap kunnen hiervoor in aanmerking komen. Overleg hiervoor eerst met uw eigen tandarts of arts. Deze moet vervolgens een tandheelkundig behandelplan en/of een omschrijving van het probleem aan de adviserend tandarts van het ziekenfonds of de ziektekostenverzekeraar sturen. Deze beslist of de voorgestelde behandelingen onder de regeling 'Bijzondere Tandheelkunde' vallen.

Lees verder