Nieuws

 • health 2082630 1280

  Uw zorgverzekering in 2019

  di. 20 november 2018

  Het einde van het jaar nadert, de tijd om zorgpremies te vergelijken is weer aangebroken.Waar let u op wanneer u zorgverzekeringen vergelijkt?Graag geeft Tandartsenpraktijk Quist u tips waar u op kunt letten tijdens het vergelijken.Wanneer u een basisverzekering kiest heeft u de keuze uit 4...

 • PFG81043 Visitekaartje Stoptober

  Stoptober

  vr. 12 oktober 2018

  Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met een factor vijf! Eén van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

 • invisalign2

  Tandartsenpraktijk Quist biedt Invisalign behandeling aan

  wo. 10 oktober 2018

  stoor je je aan de scheefstand van één of meerdere tanden, maar wil je geen ontsierende brackets in de mond? Dan is een Invisalign behandeling misschien iets voor jou!

 • Tandartsenpraktijk Quist AVG proof met Zorgmail

  wo. 26 september 2018

  PatiëntengegevensBij tandartsenpraktijk Quist is het veilig omgaan met patiëntengegevens zeer belangrijk. Dit is onderdeel van het leveren van goede zorg. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd. Privacywetgeving schrijft voor dat vertrouwelijke gegevens veilig verwerkt en...

 • Toothcamp start een petitie

  wo. 29 augustus 2018

  Toothcamp start een petitie tegen verkoop van snoep en frisdrank in schoolkantines De stichting Toothcamp is een petitie gestart waarin ze de Nederlandse regering oproept zich in zetten om de verkoop van snoep en frisdrank in schoolkantines te verbieden. Het is slecht voor de mondgezondheid en...

 • pubers

  Vijf pubers over hun gebit

  vr. 29 juni 2018

  Energiedrankjes, cola, snoep, vruchtensap… Pubers worden aan alle kanten verleid om ongezond te eten en te drinken. Weten zij eigen zelf wel wat gezond is en wat ongezond? Tandarts Mahsa Rezaei ging in gesprek met vijf pubers.

 • Toothcamp

  Toothcamp: Tips voor 10ers!

  do. 03 mei 2018

  10 Tips voor 10ers: Mondgezondheid in de Pubertijd! Bekijk hier het Toothcamp boekje. In 2014 organiseerde ToothCamp haar eerste 'schoolreisje voor de mond', een evenement speciaal voor kinderen uit groepen 8.

 • vacature tandarts

  Vacature tandarts

  vr. 13 april 2018

  Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk en op zoek naar een enthousiaste collega-tandarts die ons team komt versterken.

 • tandarts 3

  7 tips om geld te besparen bij de tandarts

  ma. 12 maart 2018

  Sla je weleens de controle bij de tandarts over omdat je het geld wel voor iets beters kunt gebruiken? Niet doen! Een periodieke controle kost vaak maar twee tientjes en kan een dure en pijnlijke behandeling voorkomen. 7 nuttige tips om geld te besparen bij de tandarts.

 • team praktijk tandarts

  Ruim 9 op de 10 tandartsen tegen zelfstandig borende mondhygiëniste

  ma. 12 maart 2018

  Ruim 9 op de 10 tandartsen ziet het niet zitten dat mondhygiënisten zonder tussenkomst van een tandarts gaatjes gaan vullen, zoals het ministerie van VWS voorstelt. Dat blijkt uit onderzoek van de KNMT waaraan bijna 2.000 leden van de vereniging meededen.

1 2 3 4 5