Implantologie

Regelmatig krijgen wij vragen van onze cliënten over implantologie. Zij missen een tand of kies, het kaakbot slinkt wat zorgt voor een ingevallen mond.

Deze mensen ervaren dit als erg vervelend en zijn opzoek naar een oplossing. Wij vertellen de cliënt over de mogelijkheden op het gebied van implanteren in onze praktijk in Rotterdam Hoogvliet. Veel mensen staan nogal sceptisch tegenover implantaten en denken dat de behandeling een hele zware langdurige ingreep is. 

Dat zorgt er voor dat mensen soms een hele lange tijd met een ‘gat in hun mond’ rondlopen waar ze zich ongelukkig en niet compleet door voelen. Niets is zo jammer als een verborgen glimlach…

Voor ons is er dus reden genoeg om op onze website bij deze tandheelkundige specialisatie stil te staan. Implanteren is meestal een korte en voor de patiënt weinig belastende behandelmethode met uitstekende resultaten. 

Tandarts J. Hautmans is gespecialiseerd in implantologie. Hij is hiervoor uitgebreid opgeleid en houdt zijn kennis up-to-date door regelmatig cursussen en congressen te volgen.

Heeft u interesse in een implantaat of heeft u vragen over het plaatsen van implantaten? Neem gerust contact op met onze praktijk.

Hier kunt u de producten terugvinden die voor deze behandeling worden toegepast.

< Terug naar overzicht

implantologie
Constructie implantaat
Implantologie 1
Implantaat