Witte tanden

Naast de noodzaak van een gezond en goed functionerend gebit zijn mooie stralende tanden voor veel mensen bijna minstens zo belangrijk. Een mooi en wit gebit geeft een fris en verzorgd uiterlijk en een opvallende mooie glimlach.

Een stralende lach is uw eigen visitekaartje! Net als uw ogen is het een echte blikvanger. Niet alleen een regelmatig en recht gebit, maar ook frisse, witte tanden zorgen voor een mooie lach. Wilt u naast een gezond gebit ook een witter gebit, dan kunt u ervoor kiezen uw tanden te laten bleken. Dit kan op een professionele en veilige manier bij ons in de kliniek.

Als u kiest voor een bleekbehandeling, waarom dan juist bij ons?

Een gezond en goed functionerend gebit is belangrijker dan witte tanden. In het verleden waren wij terughoudend ten opzichte van bleken, daar er vele producten op de markt zijn die veel beloven en weinig waarmaken en die tot klachten kunnen leiden. Zeer zorgvuldig zijn wij in het verleden op onderzoek gegaan om de juiste en veilige thuisbleekbehandeling voor onze kliniek te vinden. Hierbij zijn wij uitgekomen op de producten van Opalescence. Opalescence is betrouwbaar, veilig en zeer effectief.

 

Waarom Opalescence?

  • Opalescence tandenbleekgel bevat PF (kaliumnitraat en fluoride), die helpen de gezondheid van het glazuur te behouden gedurende het bleek proces;   
  • Voorkomt uitdroging en kleur terugval;
  • Opalescence PF thuisbleeksysteem bevat 16% carbamide peroxide en 6% waterstofperoxide;
  • Overdag of 's nachts te dragen;
  • Gel die vanuit de bleeklepel niet verplaatst naar het tandvlees.

De thuisbleekbehandeling

Voordat we beginnen met de behandeling wordt de kleur van uw gebit bepaald.

Het is noodzakelijk dat uw tandvlees gezond is. Dit wordt altijd gecheckt voor u aan het proces begint. Daarna wordt uw gebit gereinigd en gepolijst.

U komt in de praktijk op afspraak om een afdruk te maken van uw gebit. Na het maken van de afdruk gaan de tandtechnieker aan de slag om voor u een perfect passend bleekbitje te maken. U kunt deze na een week ophalen. U krijgt instructies over het gebruik wanneer u de producten op komt halen. De complete set neemt u mee naar huis zodat u de behandeling direct kunt starten.
Beide afspraken nemen slechts 15 minuten van uw tijd in beslag.

Doet de behandeling pijn, of krijg ik napijn?

Een bleekbehandeling is gewoonlijk pijnloos. Soms komt het voor dat iemand tijdens of vlak na de behandeling tintelingen of een lichte, doffe pijn voelt. Ook kunnen de tanden tijdelijk iets gevoeliger reageren op extreme temperatuurveranderingen. Spoelen met een fluoride-oplossing verhelpt dit. Voor zover sprake is van klachten verdwijnen deze meestal na 24 uur.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek.

< Terug naar overzicht