Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is een belangrijke sleutel tot het verkrijgen en het behouden van een gezond gebit. Onze tandartsenpraktijk in Rotterdam Hoogvliet is er op gericht patiënten preventief voor te lichten zodat zij kennis krijgen over hoe de mond gezond te houden.

Halfjaarlijkse controle

Een halfjaarlijks bezoek aan uw tandarts draagt bij aan het in een vroeg stadium ontdekken van problemen. Tijdens de halfjaarlijkse controle bekijkt en beoordeelt de tandarts uw tanden, kiezen en het tandvlees. Uw tandvlees krijgt een 'cijfer'. Meer hierover kunt u bekijken in het onderstaande filmpje.

U krijgt persoonlijk advies en uitleg wat betreft de verzorging van uw gebit. Indien nodig wordt u verwezen naar de preventie-assistente of mondhygiënist. Misschien is een vervolgbehandeling nodig omdat er bij u bijvoorbeeld een caviteit (gaatje) is geconstateerd.

Wilt u het door ons gegeven advies nog eens rustig nalezen of wilt u meer weten over de verzorging van uw gebit, dan kunt u de onderwerpen in het keuzemenu aan de rechterzijde raadplegen.

Tijdens uw afspraak bij de preventie-assistente of mondhygiënist kunt u ook vragen stellen betreffende uw mondhygiëne. 

Uw tandvlees krijgt een cijfer

Vragen

Het kan wel eens gebeuren dat u vragen heeft waar u niet direct een afspraak voor wilt maken, maar wel graag een antwoord op wil hebben. Wij hopen uw vragen te kunnen beantwoorden met behulp van aanvullende informatie per onderwerp in het menu aan de rechterzijde. 

gezonde mond 2
Wij helpen u uw gebit gezond te houden.