Partners

De op deze pagina getoonde links vertegenwoordigen de bedrijven en instanties met wie wij zeer nauw samenwerken.

KNMT

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde biedt op allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie over mondverzorging, over behandelingen bij de tandarts, orthodontist en kaakchirurg en over kosten en vergoedingen. Het Tandheelkundig Informatie Punt beantwoordt telefonisch vragen. Als u niet tevreden bent, helpt de KNMT u met uw klacht.

Patiënten vertellen

Wij vinden het belangrijk om van onze patiënten te weten hoe de ervaringen zijn binnen onze praktijk. Met onze partner "Patiënten Vertellen" verzamelen wij reviews van patiënten. Deze reviews zijn erg waardevol omdat zij informatie geven over ervaringen van patiënten. Met deze reviews kunnen wij zien waar onze verbeterpunten liggen. 

Wij bieden onze patiënten graag kwalitatief goede zorg met een glimlach. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen. "Patiënten Vertellen" helpt ons hierbij.

Gewoon Gaaf

Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. De preventiemethode laat ouder en kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van cariës. Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

NVVRT

De Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.

Zimmer Biomet

Onze vertrouwde partner op het gebied van implantaten is Zimmer Biomet. Een hoge kwaliteit van de materialen die wij gebruiken staat bij ons voorop. Zimmer Biomet is daarom de uitgewezen leverancier van al onze implantaat gerichte materialen.

NVvP

Wij zijn lid van deze vereniging. De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is een wetenschappelijke beroepsorganisatie voor tandheelkundige zorgverleners zoals tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en implantologen.

Tandarts.nl

Het doel van Tandarts.nl is om consumenten betrouwbare en volledige informatie over mondzorg en tandartspraktijken te bieden. Wij vinden dat mondzorg transparant moet zijn voor iedereen. De informatie over mondzorg op Tandarts.nl voldoet aan de algemeen geldende wetenschappelijke opinie. Wij hopen dat u met behulp van deze informatie een gesprek op een meer gelijkwaardig niveau met uw mondzorgverlener kunt voeren. 

Tandtechnisch Laboratorium Warning en de Vries

Tandtechnisch Laboratorium Warning en de Vries in Hoogvliet Rotterdam is al sinds 1977 gespecialiseerd in het vervaardigen van kroon-, brug-werk en implantaten.

Kennis, kwaliteit, de nieuwste materialen en ontwikkelingen van de nieuwste technieken en machines staan bij Warning en de Vries in een hoog vaandel.

Kwaliteit, opleiding en samenwerking tussen tandarts, patient en tandtechnicus en het gebruik van de beste materialen staat centraal in ons laboratorium. Daardoor is het mogelijk hoogstaande kwaliteit te waarborgen.
Het laboratorium beschikt over een ruimte om patienten te ontvangen voor eventuele kleurbepaling en/of eventuele werkbespreking. 

Tandtechnisch Laboratorium Warning en de Vries en haar medewerkers staan klaar om samen met u aan een kwalitatief hoogstaand tandheelkundige restauratie te werken.

Valk Tandtechniek

Al langer dan 40 jaar uw tandtechnieker.

Valk Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium gevestigd in Zwijndrecht en is sinds 1976 gespecialiseerd op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden. Valk Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium gevestigd in Zwijndrecht en is sinds 1976 gespecialiseerd op het gebied van alle voorkomende werkzaamheden.

Elysee tandtechniek

Wij begrijpen het belang van kwaliteit, nauwkeurigheid en tijdige levering als het gaat om tandheelkundige laboratoriumdiensten. Ons team van hoog opgeleide en ervaren professionals is toegewijd om u van de ondersteuning te voorzien om tandheelkundige oplossingen op maat te ontwikkelen die het beste resultaat voor uw patiënten leveren.

Elysee Dental staat voor state-of-the-art tandheelkundige technologie tegen een concurrerende prijs. Elysee Dental is een professionele, economisch sterke en betrouwbare partner die tandartsen altijd een stabiel en voorspelbaar proces biedt.

< Terug naar overzicht